TVK:n tilastosovellus Pakki

Pakki on asiantuntijoille suunnattu tilastosovellus, josta löydät tietoa korvatuista työtapaturmista ja ammattitaudeista.

Pakki sisältää tietoa palkansaajille työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta korvatuista työtapaturmista ja ammattitaudeista. Yrittäjien työtapaturmat eivät ole aineistossa mukana. Aineiston tiedot perustuvat vakuutusyhtiöiden TVK:lle toimittamiin tietoihin. Aineistossa käytetyt luokitukset löytyvät mm. Tapaturmavakuutuskeskuksen kotisivuilta. Työpaikkatapaturmien taajuuksien laskennassa käytetään Tilastokeskuksen Työvoimatutkimuksen tietoja tehdyistä työtunneista. Myös ohjeet ja määritelmät löytyvät Pakin Etusivu-alilehdeltä.

Siirry Pakkiin (www.tvk.fi/pakki)(Avaa uuden ikkunan)

Jos sovellus pyytää kirjautumaan käyttäjätunnuksilla, kannattaa selaimella siirtyä sovellukseen ylläolevasta linkistä uudelleen tai kirjoittaa osoitekenttään lyhytosoite: www.tvk.fi/pakki

Mikäli et löydä Pakista etsimääsi tietoa työtapaturmista tai ammattitaudeista tai tarvitset aineistoa tieteelliseen tutkimukseen, ota yhteyttä TVK:n asiantuntijoihin: Janne Sysi-Aho ja Marja Kaari.