Tietoa Työtapaturmatiedon saavutettavuudesta

Työtapaturmatieto-verkkosivusto on julkaistu kesäkuussa 2022. Työtapaturmatiedon navigaatiorakenteen, toiminnallisuuksien ja sisältöjen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota saavutettavuusvaatimuksien täyttämiseen.

Työtapaturmatiedon saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee työtapaturmatieto.fi-verkkosivustoamme. Seloste on laadittu 3.6.2022. Teetämme ulkopuolisella taholla sivuston saavutettavuudesta arvioinnin syksyn 2022 aikana.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Työtapaturmatieto-verkkosivusto täyttää käsityksemme mukaan saavutettavuusvaatimukset suurimmaksi osaksi. Verkkosivustolla ei ole kriittisiä puutteita.

Työtapaturmatieto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Vuosia 2019-2021 koskevat haittarahan kertakorvaustaulukot, jotka on julkaistu 23.9.2018 jälkeen, eivät ole saavutettavuusvaatimusten mukaisia. Etsimme keinoja tarjota haittarahan kertakorvaustaulukoiden laaja sisältö käyttäjäystävällisemmin ja saavutettavuusvaatimukset täyttävästi.

Verkkopalveluidemme ei saavutettava sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kaikki sivustoillamme oleva sisältö ei kuulu lainsäädännön piiriin. Sivustoillamme on pdf- ja Excel-tiedostoja, jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 ja jotka eivät ole saavutettavia.

Näiden tiedostojen sisältöjä saavutettavassa muodossa voi pyytää sähköpostilla tyotapaturmatieto@tvk.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalveluissamme?

Kerro puutteesta meille sähköpostilla (tyotapaturmatieto@tvk.fi) ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Käsittelemme palautteesi mahdollisimman pian, viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Vastaamme sinulle sähköpostitse, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi vastaamista varten.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.